Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij TV de Put!

Klik HIER om lid te worden.

Je kunt bij ons tennissen vanaf 1 april tot 1 oktober. Doordat het tennispark 4 gravelbanen heeft, is het niet mogelijk om in de winter te tennissen.

Als je lid wordt van de vereniging mag je vrij tennissen op de tennisbanen en mag je mee doen met de clubactiviteiten. 

Wij bieden als vereniging onderstaande lidmaatschappen aan:

  • Club- en KNLTB lid €150,00: Je wil graag actief tennissen en meedoen aan officiële KNLTB-wedstrijden. Je draait 1 bardienst tijdens een evenement en krijgt na de seizoenssluiting €40,00 teruggestort (zie bardienst reglement). Je krijgt bij dit lidmaatschap een bondsnummer van de KNLTB.
  • Club- en KNLTB lid 60+ €100: Ben je 60+ en wil je graag actief tennissen en meedoen aan officiële KNLTB-wedstrijden. Je hoeft geen bardiensten te draaien. Je krijgt bij dit lidmaatschap een bondsnummer van de KNLTB.
  • Senior Clublid €85,00: Wil je graag vrij tennissen, maar wil je geen officiële KNLTB-wedstrijden spelen? Dan kan je lid worden van onze club. Je hoeft geen bardienst te draaien. Er wordt bij dit lidmaatschap geen aanmelding gedaan bij de KNLTB, dus je kan geen competitie of toernooien spelen. Wel mag je aan alle clubgerelateerde activiteiten meedoen, zoals de clubkampioenschappen en de sluitingsdag. 
  • Jeugd Club- en KNLTB lid €45,00: Je bent onder de 18 jaar en wilt graag tennissen. Je krijgt bij dit lidmaatschap een bondsnummer van de KNLTB waarmee je ook competities en toernooien kunt spelen. Peildatum 1 maart voor bepalen van leeftijd. 
  • Jeugd Clublid €30,00Je bent onder de 18 jaar en wilt graag vrij tennissen. Er wordt bij dit lidmaatschap geen aanmelding gedaan bij de KNLTB, dus je kan geen competities of toernooien spelen. Wel mag je aan alle clubgerelateerde activiteiten meedoen.
  • Competitielid €25,00: Ben je lid van een tennisvereniging en wil je graag competitie spelen bij TV de Put? Dan kan je hier competitielid worden. 
  • Niet-Spelend lid €25,00: Wens je wel op de hoogte gehouden te worden van alles wat er binnen de vereniging gebeurt en wil je je steentje bijdragen, maar tennis je niet? Dan kan je bij ons niet-spelend lid worden. Je hoeft geen bardienst te draaien.

Om er voor te zorgen dat de kantine geopend is op activiteitsdagen, vragen we onze senior KNLTB-leden om 1 bardienst te draaien tijdens het Open Toernooi. Na het draaien van deze bardienst, krijgt het lid na de seizoenssluiting €40,00 teruggestort op de rekening. Meer informatie kan je vinden onder het blokje 'Bardienst Reglement'.

Als je lid wilt worden van de vereniging, kan je rechtsboven klikken op 'Lid worden?'. Daar vul je alle gegevens in. Als wij je aanvraag hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen.

 

Toelichting:

- Je bent jeugdlid als je op peildatum 1 maart <18 jaar bent.

- Je bent competitielid als je lid bent van een andere vereniging en in een team speelt van TV de Put.

- Je bent Niet-Spelend Lid als je niet kunt of wilt tennissen. Je ontvangt wel alle informatie en communicatie van de vereniging.

- Je bent Donateur als je verenigingsondersteunend wil zijn.

 

Het lidmaatschap kan uiterlijk 31 december d.m.v. een schriftelijke afmelding beëindigd worden door een e-mail te sturen aan [email protected]
Bij het niet tijdig afmelden van het KNLTB lidmaatschap zijn wij genoodzaakt om €25,00 voor een seniorlid en €15,00 voor een jeugdlid in rekening te brengen voor de gemaakte kosten bij de KNLTB. (Dit geldt ook voor een wijziging van KNLTB naar Clublid, aangezien we je moeten afmelden bij de KNLTB.)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28542758

TV de Put

Postbaan 65
4645 RN Putte

KVK-nummer

40280481