Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij TV de Put!

 

Je kunt bij ons tennissen vanaf 1 april tot 1 oktober. Doordat het tennispark 4 gravelbanen heeft, is het niet mogelijk om in de winter te tennissen.

Als je lid wordt van de vereniging mag je vrij tennissen op de tennisbanen en mag je mee doen met de clubactiviteiten. 

Wij bieden als vereniging 4 soorten lidmaatschappen aan:

  • Niet-Spelend lid €25,00: wens je wel op de hoogte gehouden te worden van alles wat er binnen de vereniging gebeurt en wil je je steentje bijdragen, maar tennis je niet? Dan kan je bij ons niet-spelend lid worden. Je hoeft geen bardienst te draaien.
  • Senior Clublid €50,00: Wil je graag vrij tennissen, maar wil je geen officiële KNLTB-wedstrijden spelen? Dan kan je lid worden van onze club. Je hoeft geen bardienst te draaien. Er wordt bij dit lidmaatschap geen aanmelding gedaan bij de KNLTB, dus je kan geen competitie of toernooien spelen. Wel kan je aan clubgerelateerde activiteiten meedoen, zoals de clubkampioenschappen en de sluitingsdag. 
  • Club- en KNLTB lid €140,00: Je wil graag actief tennissen en meedoen aan officiële KNLTB-wedstrijden. Je draait 1 bardienst tijdens een evenement en krijgt na de seizoenssluiting €40,00 teruggestort (zie bardienst reglement). Je krijgt bij dit lidmaatschap een bondsnummer van de KNLTB.
  • Club- en KNLTB lid 60+ €100: Ben je 60+ en wil je graag actief tennissen en meedoen aan officiële KNLTB-wedstrijden. Je hoeft geen bardiensten te draaien. Je krijgt bij dit lidmaatschap een bondsnummer van de KNLTB.
  • Jeugdlid €45,00: Je bent onder de 18 en wil graag tennissen. Je krijgt bij dit lidmaatschap een bondsnummer van de KNLTB. Peildatum 1 maart voor bepalen van leeftijd. 
  • Competitielid €25,00: Ben je lid van een tennisvereniging en wil je graag competitie spelen bij TV de Put? Dan kan je hier competitielid worden. 

Om er voor te zorgen dat de kantine geopend is op activiteitsdagen, vragen we onze KNLTB-leden om 1 bardienst te draaien. Na het draaien van deze bardienst, krijgt het lid na de seizoenssluiting €40,00 teruggestort op de rekening. Meer informatie kan je vinden onder het blokje 'Bardienst Reglement'.

Als je lid wil worden van de vereniging, kan je rechtsboven klikken op 'Lid worden?'. Daar vul je alle gegevens in. Als wij je aanvraag hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen.

Let op: wij incasseren automatisch de contributie rond 1 februari. (Buitenlandse leden ontvangen een factuur met verzoek de contribute te betalen per bankbetaling) 

 

Toelichting:

- Je bent jeugdlid als je op peildatum 1 maart <18 jaar bent.

- Je bent competitielid als je lid bent van een andere vereniging en in een team speelt van TV de Put.

- Je bent Niet-Spelend Lid als je niet kunt of wil tennissen. Je ontvangt wel alle informatie en communicatie van de vereniging.

- Je bent Donateur als je verenigingsondersteunend wil zijn.

 

Het lidmaatschap kan uiterlijk 31 december d.m.v. een schriftelijke afmelding beëindigd worden door een e-mail te sturen aan [email protected]
Bij het niet tijdig afmelden van het lidmaatschap zijn wij genoodzaakt om €25,00 voor een seniorlid en €15,00 voor een jeugdlid in rekening te brengen.