Lidmaatschap

Wat leuk dat u interesse heeft in een lidmaatschap bij TV de Put!

 

U kunt bij ons tennissen vanaf 1 april tot 1 oktober. Doordat het tennispark 4 gravelbanen heeft, is het niet mogelijk om in de winter te tennissen.

Als u lid wordt van de vereniging mag u vrij tennissen op de tennisbanen en mag u mee doen met de clubactiviteiten. 

Om er voor te zorgen dat de kantine geopend is op activiteitsdagen, vragen we onze leden om 3 bardiensten te draaien. Deze bardienst is een blok van 4 uur. Als een lid deze bardiensten niet wenst de draaien, kunnen deze diensten afgekocht worden. Meer informatie kunt u vinden onder het blokje 'Bardienst Reglement'.

Als u lid wil worden van de vereniging, kunt u rechtsboven klikken op 'Lid worden?'. Daar vult u alle gegevens in. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij contact met u opnemen.

Lidmaatschapskosten

Seniorenlid €85,00
Jeugdlid €40,00
Zomerlid* €40,00
Competitie lid €25,00
Niet-Spelend Lid €17,50
Donateur €17,50
Afkopen Bardiensten  €47,50

*Zomerlid: U kunt een zomerlidmaatschap aanvragen als u geen lid wenst te worden van de KNLTB, maar wel graag in juli, augustus en september gebruik wil maken van onze tennisbanen om vrij te tennissen(geen training). Als u geen lid bent van de KNLTB betekent dit dat u geen competitie en/of toernooien kunt spelen en niet kunt deelnemen aan overige officiele KNLTB-activiteiten. Als u interesse heeft in een zomerlidmaatschap, dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. We zullen na ontvangst van uw aanmelding contact met u opnemen.

Toelichting:

- U bent seniorlid als u 18 jaar of ouder bent. Als u in het desbetreffende seizoen 18 jaar wordt, bent u ook seniorlid.

- U bent jeugdlid als u <18 jaar bent.

- U bent competitielid als u lid bent van een andere vereniging en in een team speelt van TV de Put.

- U bent Niet-Spelend Lid als u (tijdelijk) door omstandigheden niet kunt tennissen. U ontvangt wel alle informatie en communicatie van de vereniging.

- U bent Donateur als u verenigingsondersteunend wil zijn.

- Het afkopen van bardiensten is mogelijk voor de seniorleden die alle drie de bardiensten niet wensen te draaien. 

 

Het lidmaatschap kan uiterlijk 31 december d.m.v. een schriftelijke afmelding beëindigd worden door een e-mail te sturen aan [email protected]
Bij het niet tijdig afmelden van het lidmaatschap zijn wij genoodzaakt om €25,00 voor een seniorlid en €15,00 voor een jeugdlid in rekening te brengen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55687571

TV de Put

Postbaan 65
4645 RN Putte