Bardienst Reglement

Bardienst Reglement

Ieder senior Knltb lid van TV de Put draait één bardienst tijdens het Open Toernooi. Wanneer deze bardienst gedraaid is, zal er na de seizoenssluiting €40,00 teruggestort worden op de rekening.

Kan of wens je deze bardienst niet te draaien, dan kun je aan een ander lid vragen om deze dienst te draaien. Dit lid ontvangt dan na de seizoenssluiting €40,00 terug op de rekening.

 

Je dient zelf je Bardiensten in te plannen via de 'Mijn Club' pagina in de KNTLB-app of op de website.

Kan je niemand vinden die jouw bardienst wil draaien? Mail dan naar [email protected], zodat we met je mee kunnen denken.

Bij het niet komen opdagen van de bardienst wordt een boete opgelegd van €30,00. Je ontvangt hiervan een betaalverzoek.

Indien je van tevoren wordt gebeld/gemaild door de bardienstcommissie i.v.m. weersomstandigheden / vervallen competitiedagen / wijziging toernooidagen etc. dat je bardienst niet doorgaat, wordt je vriendelijk verzocht zelf een nieuwe bardienst in te plannen.

Aanvangs- en sluitingstijden kunnen tijdens toernooi- en competitiedagen wijzigen, afhankelijk van de ingeplande wedstrijden. De laatste bardienst van de dag is altijd de sluitingsbardienst. Tijden van deze dienst kunnen iets eerder of iets later eindigen.

Je kunt je bardienst inplannen door naar de KNLTB-app te gaan en deze daar in te plannen. Ook kan je rechtsboven op 'Mijn Club' klikken en dan naar Bardiensten te gaan. De groen aangegeven bardiensten kunnen nog ingevuld worden. Ben je klaar met invullen, klik dan op inplannen om deze vast te leggen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28542758

TV de Put

Postbaan 65
4645 RN Putte

KVK-nummer

40280481