Bardienst Reglement

Bardienst Reglement

Ieder senior lid van TV de Put draait drie bardiensten per jaar met ingang van het jaar dat je 18 wordt. Ieder lid begint op 0 punten en dient aan het eind van het seizoen 75 punten te hebben.

Per bardienst ontvang je 25 punten. Als je je bardienst afkoopt krijg je aan het begin van het seizoen 75 punten toegewezen.

Kan of wens je geen bardiensten te draaien, dan kun je deze afkopen voor € 47,50. Je dient dit voor 1 april door te geven aan de bardienstcommissie en krijgt dan bardienstvrijstelling en het bedrag wordt toegevoegd op je jaarlijkse factuur.

Wil je een bardienst verwijderen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervullen van je bardienst, maar kan je onverhoopt toch geen bardienst draaien en is de geplande dienst binnen 30 dagen? Wissel dan met iemand anders en mail de wijziging naar [email protected] 

Bij het niet komen opdagen van de bardienst wordt een boete opgelegd van €25,00. Je ontvangt hiervan een betaalverzoek.

Indien je van tevoren wordt gebeld/gemaild door de bardienstcommissie i.v.m. weersomstandigheden / vervallen competitiedagen / wijziging toernooidagen etc. dat je bardienst niet doorgaat, wordt je vriendelijk verzocht zelf een nieuwe bardienst in te plannen.

Aanvangs- en sluitingstijden kunnen tijdens toernooi- en competitiedagen wijzigen, afhankelijk van de ingeplande wedstrijden. De laatste bardienst van de dag is altijd de sluitingsbardienst. Tijden van deze dienst kunnen iets eerder of iets later eindigen.

Je kunt je bardienst inplannen door rechtsboven op 'Mijn Club' te klikken en dan naar Bardiensten te gaan. De groen aangegeven bardiensten kunnen nog ingevuld worden. Ben je klaar met invullen, klik dan op inplannen om deze vast te leggen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55687571

TV de Put

Postbaan 65
4645 RN Putte