Activiteiten

Competitie

Tijdens het voor- en najaar kan er competitie worden gespeeld.

Heb je nog geen team, maar wil je graag competitie spelen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] We zullen dan kijken naar de mogelijkheden.

 

Toernooien

Jaarlijks wordt er in week 25 het PIT Toernooi georganiseerd. Dit is een officieel KNLTB toernooi en ieder senior-lid mag zich hier voor inschrijven. De inschrijving loopt via https://mijnknltb.toernooi.nl.

Sinds dit jaar wordt er op 20 juli ook een 'dagtoernooi' georganiseerd. Dit is ook een officieel KNLTB toernooi, wat in 1 dag wordt gespeeld. Hierbij is het de bedoeling dat je de gehele dag aanwezig bent en zal je minimaal 2 keer tennissen. De inschrijving loopt via https://mijnknltb.toernooi.nl

 

Clubkampioenschappen

Het seizoen wordt jaarlijks afgesloten met de clubkampioenschappen. Graag zien we dat al onze leden zich inschrijven, om er samen met zijn allen een leuke afsluiting van te maken. De inschrijving loopt via https://www.toernooi.nl

 

Ladiesday en Mensday

Natuurlijk zorgen we er voor dat er ook twee hele gezellige dagen gepland worden voor alleen de vrouwen en alleen de mannen. Dit is een dag/avond met tennis, eten, drinken en vooral veel gezelligheid! Het leuke van deze dagen is dat je geen lid hoeft te zijn om mee te doen!

Tevens wordt er ook een leuke aanbieding gedaan voor niet-leden om alsnog lid te worden van de vereniging.

De informatie wordt in de nieuwsbrief gegeven en de inschrijving gaat via de e-mail. 

 

Vrij tennissen

Wanneer het seizoen is geopend, mag je altijd vrij komen tennissen!

Op maandagavond is het damesavond. Vanaf een uur of 19.30 wordt er verzameld en wordt er gezellig met alle dames getennist die dan aanwezig zijn.

Op donderdagavond is het herenavond. Vanaf een uur of 19.00 wordt er verzameld en wordt er gezellig met alle heren getennist die dan aanwezig zijn.

 

Meer informatie over de activiteiten? Mail dan naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]nl

Telefoon

+31 6 55687571

TV de Put

Postbaan 65
4645 RN Putte