Activiteiten

Competitie

Tijdens het voor- en najaar kan er competitie worden gespeeld.

Heb je nog geen team, maar wil je graag competitie spelen? Stuur dan een e-mail naar[email protected] We zullen dan kijken naar de mogelijkheden.

 

Toernooien

Dit jaar zal het PIT toernooi in week 29 plaatsvinden! Dit is een officieel KNLTB toernooi en ieder Knltb-lid mag zich hier voor inschrijven. De inschrijving loopt via https://mijnknltb.toernooi.nl.

 

Clubkampioenschappen en Sluitingsdag

Dit jaar sluiten we ons seizoen af met een clubkampioenschappen HE/DE op 20 augustus en een sluitingsdag op 5 september. Graag zien we dat al onze leden zich inschrijven, om er samen met zijn allen een leuke afsluiting van te maken. De inschrijving loopt via https://www.toernooi.nl

 

Ladiesday en Mensday

Natuurlijk zorgen we er voor dat er ook twee hele gezellige dagen gepland worden voor alleen de vrouwen en alleen de mannen. Dit is een dag met tennis, eten, drinken en vooral veel gezelligheid! Het leuke van deze dagen is dat je geen lid hoeft te zijn om mee te doen!

De ladiesday is op 13 juni.

De mensday is op 20 juni.

Meer informatie volgt via de nieuwsbrief!

 

Vrij tennissen

Wanneer het seizoen is geopend, mag je altijd vrij komen tennissen!

Op woensdagavond is het damesavond. Vanaf een uur of 19.30 wordt er verzameld en wordt er gezellig met alle dames getennist die dan aanwezig zijn.

Op donderdagavond is het herenavond. Vanaf een uur of 19.00 wordt er verzameld en wordt er gezellig met alle heren getennist die dan aanwezig zijn.

Na de competitie (na 11 juni) is het op vrijdagavond tennisavond. Vanaf een uur of 19.30 wordt er verzameld en wordt er gezellig met iedereen die er dan is getennist.

Meer informatie over de activiteiten? Mail dan naar [email protected]