Sponsors

Club Sponsors

Tennisdirect.nl
Tennisdirect.nl
TennisDirect is trotse partner van TV de Put.

Je kunt bij TennisDirect terecht voor de nieuwste collecties tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets & accessoires.

Als grootste online tennisspecialist van Nederland helpen we je ook graag in onze fysieke STORES in Amsterdam, Zoetermeer en Den Bosch.

Voor 22:00 uur besteld? Morgen in huis! Official Supplier KNLTB - TennisDirect is dé online tennis webshop met het ruimste assortiment tennisschoenen, tenniskleding, tennisrackets en snaren.
De Ru Houtimport
De Ru Houtimport
Diversiteit in houtsoorten, composiet, bamboe en PVC/Vinyl vloeren en de betaalbare mogelijkheden die wij voor u bewerkstelligen. Met een hecht specialistisch team en een zeer uitgebreide voorraadpositie is De Ru Houtimport B.V. een toonaangevende producent en importeur. De Ru Houtimport B.V. is gevestigd in haar nieuwe hoofdkantoor te Almere. Vanuit diverse havens uit heel Europa leveren wij, zo kostenefficiënt mogelijk, aan onze klanten.
Cambridge Weight Plan
Cambridge Weight Plan
Het Cambridge Weight Plan wordt wereldwijd verkocht in 24 landen. De productie vindt plaats in Corby, Engeland, waar tevens het moederbedrijf is gevestigd.
Cambridge Weight Plan Benelux BV in Amersfoort is de distrubiteur voor Cambridge Weight Plan in Nederland, Belgie en de Nederlandse Antillen. Cambridge Weight Plan Benelux BV bestaat in 2012 vijftien jaar.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van consulenten door het hele land. Onze missie is de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en instrumenten bij clienten, zodat zij in staat zijnzelfstandig hun gewicht te beheersen. Dit wordt bereikt door:

Voeding:
Het voorzien van een reeks voedzame en uitgebalanceerde producten voor gewichtsbeheersing.

Support:
Het voorzien in begeleiding, ondersteuning en aanmoediging, tijdens en na het gebruik van deze producten.

Levensstijl:
Het delen van onze strategie om te komen tot een gezondere en gelukkige levenswijze.

Het bovenliggende doel is: andere helpen om hun droom te laten uitkomen!
Noel Timmermans
Noel Timmermans
Interieurspecialist met een inspirerende showroom in Hoogerheide.

Verschillende producten, zoals:
* Kast op maat
* Vloeren
* Overkapping
* Carport & Garagedeuren
* Buitenzonwering
* Raamdecoratie
* Horren
ATM Moerdijk
ATM Moerdijk
Afval en zeker gevaarlijk afval wordt vaak gezien als een grote bedreiging voor ons milieu. In onze maatschappij ontstaat nu eenmaal gevaarlijk afval zoals bij de winning van olie en grondstoffen, bij de productie van goederen en in onze huishoudens.
Dit is een onlosmakelijk gevolg van het welvarende leven dat we leiden, maar het is daarentegen wel van belang dat dit afval op een verantwoorde én veilige manier wordt opgeruimd.
En dat is precies waar Afvalstoffen Terminal Moerdijk B.V., als onderdeel van Shanks Group, haar specialiteit van heeft gemaakt.
Geen activiteit met een aantrekkelijk imago, maar een activiteit waarmee we onze klanten ontzorgen én een activiteit met een groot maatschappelijk belang.

Zie voor meer bedrijfsinformatie: www.atmmoerdijk.nl

Winddoeken

Noel Timmermans
Noel Timmermans
De Ru Houtimport
De Ru Houtimport
Cambridge Weight Plan
Cambridge Weight Plan
ATM Moerdijk
ATM Moerdijk